brittensvardag.blogg.se

Melodikryss 24 2017

Publicerad 2017-06-17 10:53:00 i Allmänt,

 
Ännu en härlig sommarmorgon har randats denna ljuvliga lördag i mitten av juni. Nu sparkar vi igång ännu ett kryss och vi startar på
 
L5 Här hörde vi Östen med resten i sin "Hon kommer med solsken".
V14+V8 Är det så här att vara liten, hur är det då att vara stor? Ja det kan man fråga sig.
L13+L10 Natalie Cole sjöng här med sin avlidne far Nat King Cole den melodi som på svenska heter "Sakta vi går genom stan"
L1 Här fick vi höra signaturmelodin till Jönssonligans alla filmer.
V6 Visst kände vi alla igen Oslagbara med Niklas Strömstedt?
L7 Filmmusik, det kan vara lurigt men här hörde vi musik ur James Bond - Älskade spion tror jag.
 
Så var det återigen dags för lokala nyheter och väder på halvslaget och man hinner precis fylla på temuggen, den fina blå, med lite nytt, gott, varmt, te. Sedan fortsätter vi på
 
L2 Ja, hur ser man ut? Jo i en nudistpolka kan man förmoda att man är naken. Evert Taube såklart
V1+L4 Här sjöng Jan Malmsjö ur musikalen Cabaret där den kvinnliga huvudrollsinnehavaren bar namnet Sally Bowles. Visst mins vi Liza Minelli i den amerikanska versionen? Storslaget!
L3 Här sjöng Moa Lignell, en av alla dessa nya som låter som alla andra. Jag har i alla fall jättesvårt att höra skillnad på dem.
V9 Lennart Palm i Lerum gör entré och spelar Elvis Presley om en stad, "Viva Las Vegas",  eller Sin City som den också kallas.
V12 Ett vinkelord, visst kände vi igen musiken ur Notting Hill, med Julia Roberts och Hugh Grant. Ibland är det nyttigt att inte alltid vara så finkulturell för romantiska komedier duger också som svar i Melodikrysset.
L11 Jill Jonsson sjöng en melodi av Ted och Kenneth Gärdestad - Vilken härlig dag.
 
Ja det var visst allt för idag. Nu är det inskickat och klart så nu är det bara att vänta på ännu en skärbräda eller ett badlakan. Ha ha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela