brittensvardag.blogg.se

Visste ni att

Publicerad 2020-07-31 07:59:05 i Allmänt,

Valberedningens förslag till styrelse för 2018
 
IFK Göteborg spelade match igår mot Malmö FF? Det visste jag för det talar min mobil om för mig, det är väl snällt? Länge stog det 0-0 men islutet av första perioden kom det och målet ett faktum och det var inte änglarna som gjorde det. Trist, för visst hade det varit kul om Blåvitt tagit ytterligare en seger i svenska kuppen. Men nu var nog hoppet ute. Malmö FF var ju det bättre laget på pappret och rejält favorittippade Men en bit in i andra halvlek kvitterade IFK och matchen fortskred. Förlängning! Oj, oj, oj, hur skulle detta gå? Men så i slutet av matchen kom det, det tredje målet och det var Änglarnas! Skulle det hålla? Men rätt som det var pinglade det till i mobilen igen och jag blev nyfiken. Hade Malmö FF kvitterat? Nej, slutsignalen hade gått och Änglarna var Svenska Mästare! 
 
Untitled Document
 
Nu tror ni så klart att jag är en sådan där sportfåne men ack vad ni bedrar er. Men frågar ni mig så håller jag såklart på Änglarna, Blåvitt, IFK Göteborg.
 
Sjöman maskeradkläder – Köp nu - Betala om 14 dagar | Temashop.se
 
Idag mina vänner är himlen så blå att det räcker till sju par sjömansbyxor men enligt meteorologen skulle det inte vara soligt så länge men efter de här dagarnas myckna regnandet och grå skyar så är jag tacksam för det lilla. Så idag skall vi åka ut en sväng. Jag vet inte vart men det ger sig.
Vi var ute en sväng igår också som ni vet och ja vi fick köpt åtta säckar jord. Vi har till och med tömt dem där vi sagt att de skulle vara men jag tror att vi får lägga på lika mycket till för att det skall bli nog.
 
       Det är gott om bär men ont om plockare: “Thailändarna borde vara ...
 
Men när vi stod där nere fick vi se alla blåbär. Fåglarna brukar vara före men nu var de våra. Vi hjälptes åt att plocka och fick i alla fall ihop 3,5 hg. Det hade funnits mer såg vi men någon annan hade redan plockat av det. Det där med allemansrätt är inte lätt. Vi skall ta en kik längre ner på tomten men det är så långt från huset att någon annan kanske tror att det hör till skogen och har plockat av det. Våra kantareller är i alla fall borta det såg vi. Det brukar inte bli mer än att det räcker till en rejäl toast men med det man kan hitta i skogen brukar det räcka. Men i år fick någon annan denna macka. Ja ja, det är värdsliga ting som Karlsson på Taket hade sagt.
 
Så väljer du rätt krukväxter för varje väderstreck! | Allas
 
Men vet ni vad, en dag måste jag nog ägna åt fönsterputs för jösses vad fönstren ser ut. Tråkiga och tafsiga ser träden ut också. Jag tror bestämt att det är dags att köpa lite nytt så det blir snyggt och fräscht.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela