brittensvardag.blogg.se

Idag gäller det att hålla tungan rätt i munnen

Publicerad 2020-10-31 08:09:15 i Allmänt,

Dels är det allahelgona, sedan är det hallowen för den som bejakar den seden, men vi har också en coronapandemi att ta hänsyn till. Glöm det där med hur man skall hälsa och allt det där andra, det finns några enkla regler och kommer du ihåg dem så faller alla andra råd platt till marken. Vilka är då de?
 
* Håll avstånd, minst två meter
*Tvätta händerna och handlederna under minst 30 sekunder varje gång. Följ gärna upp med sprit om du har det.
 
Dax alcogel handsprit
 
Jag hör ända härifrån hur någon frågar, när skall man tvätta händerna? Naturligtvis varje gång du gjort ett toalettbesök men också innan du börjar fixa till lite mat. Sedan kommer vi till det där lite mer kluriga. När man kommer hem, oavsett vad man gjort tycker jag, det är en god regel. Har du till exempel varit och handlat så tvätta gärna händerna efter du packat upp också.
 
Vadan detta tjat om Corrona just nu? Jo, jag skall jobba idag. Många vårdcentraler har valt nästa helg. Men vi är just nu så kort med folk att vi väljer att beta av många vaccinationer idag så kanske vi får det lite lättare under veckan när allt annat också skall göras. Vi är ett pyttelitet gäng som skall jobba men vi hoppas klara av 150-200 vaccinationer idag under fyra timmar. Logistiken är extra viktig idag, därför jobbar en medicinsk sekreterare idag som skall se till att det där fungerar. Har vi tur hinner vi äta lite gott också, en räk- eller en kycklingsallad kanske. En förskräcklig tur är det att den inte kostar något för 65+ och riskpatienter, för tänk om man skulle suttit och hanterat kontanter och kortbetalningar idag också.
 
Pizza med tonfiskfyllning | Recept från Köket.se
 
Dottern skall också jobba idag men mycket längre. Jag jobbar mellan halv tio och halv tre och hon mellan 10.00 --18.45. Så vi tar det enkelt idag också med en pizza eller kebab. Kanske blir det sushi till dottern , men vi får se.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela