brittensvardag.blogg.se

Sista dagen i juni

Publicerad 2022-06-30 09:21:50 i Allmänt,

Vart tog den här månaden vägen då? Den försvann fortare än maj och inte beror det på att att juni är en dag kortare. Nej men kan det bero på vädret? Alla soliga och varma dagar eller gick det fort för att vi klyvt ved och skyfflat ogräs? Jag vet inte. Jag vet bara att tiden gick fort när man jobbade och går ännu fortare nu när man blivit pensionär. Men jag ångrar inte att jag valde att gå i förtida pension. Vi klarar oss bra på de pengar som flyter in. Det var som någon sade man blir inte rik på alla saker man har utan på det man INTE köper.
 
                         Visa källbilden
 
På tal om köpa, idag om bara en lite stund skall vi åka och handla. Vi skall inte ha så mycket men lite bubbelvatten och grönsaker behövs liksom mjölk och frukt. Idag är det så varmt att vi nog får ta med oss kylboxen annars surnar nog mjölken. 
 
                                 Visa källbilden
 
Idag blir det varmt igen så det får nog bli sill och potatis till middag idag igen. Jag har så väldigt dålig fantasi på mat som är bra sådana här varma dagar. Men sill och potatis är gott så det blir bra. Nackdelen är att jag tycker det är svårt med grönsaker till det. Rädisor är ok men sallad, gurka, tomat och majs är ingen höjdare bland sillspadet. Men iochförsig kan man ju ha sallade i en liten skål bredvid eller äta som förrätt, det går ju också bra och då orkar man ju inte så mycket kolhydratrik potatis till sillen.
 
                              Visa källbilden
 
Nu blir det frukost så jag säger hej och tack för idag.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela