brittensvardag.blogg.se

Finaldag!

Publicerad 2024-07-05 07:57:48 i Allmänt,

I alla fall på arbetsveckan för de flesta. 
 
                                            Flowers With Faces Cartoon - FLOWERS CJK
 
Idag vaknade jag i normaltid i alla fall men klockan fem tyckte inte jag att jag skulle gå upp och stöka å fyra och en halv timma till frukost, nej då hade jag blivit grinig så jag hämtade min bok och försvann bort till Öland och tog en tur till Kalmar och tillbaka igen. Jag läser Johan Theorins senaste. En kriminalare. Jag har läst de andra som också handlar eller rättare sagt utspelar sig på Öland. Ganska kända platser för mig som jag lätt kan relatera till. Den tuffar liksom på och avslutas på ett explosionsartat sätt. Man får följa varje steg i polisarbetet både privat och professionellt, oftast genom en äldre släkting. Jodå familjen finns ofta med i bakgrunden men har inte någon framträdande roll om man inte tar hand om ett djur för då ligger focus där. Bra böcker som jag finner nöje i att läsa. Men när klockan gick mot sju tyckte jag att det var dags att gå upp, så det gjorde jag. Och här sitter jag nu och skriver. Vad boken heter, "Benvittring".
 
                                                  Johan Theorin - Benvittring - (Pocket) - böcker
 
Vad gjorde vi då igår? Inte så mycket skall jag säga för det regnade ju. Men kissekatterna var ute fast tjejerna gav upp redan vid tio medan Tusse sprang fram och tillbaka mellan skurarna fram till 18.30, då gav han upp.Vi löste mest korsord och läste. Virkade gjorde jag inte, det projektet gav jag upp för jag fick inte till det, jag får nog byta garn. Det jag virkar med nu känns lite för tjockt men det skall vara 8/4. Men pannkaka gjorde jag. Chiórizo, lök, potatis, ost och tomat hade jag i. Det var gott men man tog en normal bit men det var knappt man orkade med den för den var så matig. 
 
                                         Kan vara en bild av shepherd's pie och lutfisk
 
Vad vi skall ha idag står skrivet i stjärnorna men vi måste åka och handla lite. Jordgubbarna är slut, bubbelvattnet, äggen ochj mjölken också. Får kanske köpa ett salladshuvud också för det är på upphällningen. Vi tar en liten tur till Lilla Mamma också för nu är det länge sedan. Jag har lite tidningar och så till henne så det skall jag också lämna av. Då får vi nog en fika där och det blir så gott.  När vi ändå skall dit handlar vi lite till henne också det blir bra. 
 
                                         Manfaat Temu Lawak: 7 Khasiat Yang Bisa Dirasakan Oleh Tubuh
 
Annars har jag nog inte så mycket mer att skriva om idag. Elen är nog hyfsat billig eftersom det blåser idag. Jodå, så är det 12-14 öre per kilowattimma i genomsnitt, dyrast i norr eftersom de får finast väder där och minst blåst.  Nyss var himlen blå men nu har grå moln seglat in som kanske ger en skur. Men det får väl vara så då, det bryr jag mig inte om. Jag har ingen tvätt jag skall hänga ut i alla fall.
 
                                           tecknad vektorillustration av hjärta maskot karaktär 2392530 - Ladda ...
 
Ha det nu så bra och var rädda om er och varandra, livet är så skört fast du tror du är så robust. Slarva aldrig med säkerheten och se dig för två gånger i trafiken om du skall ut och snurra där, alla läser inte min blogg så de ser ju inte vad jag skriver om att vara rädda om sig och varandra. 
 
Kramiz
         Nalle Puh - Timeline Photos | Facebook | Nalle puh, Kram, Ior
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela