brittensvardag.blogg.se

Oj, oj, oj

Publicerad 2024-07-04 09:22:58 i Allmänt,

 
                                           在雨下的猫 向量例证. 插画 包括有 现有量, 设计, 安全性, 向量, 护士, 动画片, 看护, 滑稽 - 31909398
 
Idag är jag sen, riktigt sen, och det beror på att jag sovit länge. Vaknade inte förrän strax före åtta.  När hände det sist? 1963 kanske? Faktum är att jag inte vet. Vad jag kan minnas hjar jag aldrig sovit längre än till klockan sju och det har varit på nyårsdagar eller något liknande, när man kanske inte lagt sig förrän tre eller fyra. Ja, ja, nu är jag vaken och ordentligt utsövd i alla fall.
 
                                        Kalanchoe Höjd 30 cm Gul | Plantagen
 
Det var nog gårdagen som gjorde mig trött. Vi var nere på nya IKEA i Kållered. Jösses så stort det var. Ingången såg löjligt liten ut till det stora huset. Sedan fick man ta rulltrappan upp för att komma till Inredningsplanet och ytterligare en rulltrappa upp om man ville komma till möbelutställningen och restaurangen. Vi gick ett varv för att se vad som fanns. Det som förvånade mig mest var den välsorterade delen med inbyggnadsugnar och spisfläktar. När vi var däruppe och hade gått ett varv så fikade vi. Hela 17 kronor kostade kalaset. Kaffe, te, kanelbulle och en mazarin. Ja vi är familymedlemmar så kaffe och te betalade vi inget för bara bullen och mazarinen. Sedan åkte vi ner på inredningsplanet och kikade runt. Där köpte vi två påsar Polly till Maken och en glasburk med lock samt fem godispåsar. En liten vas i glas köpte vi också. den skall jag ge bort. Ja jag skall ge bort glasburken med de fem påsarna godis också så jag skall inte äta upp det om ni nu trodde det. Vi köpte också två nya träd. En fredskalla och en Kallanchoe till köksbordet. Den vita förpassades in till vardagsrummet och den röda som stod där åkte ner i tvättstugan. Där stod en rosa förut som hade börjat blomma om så den satte jag upp i köket. 
 
                                        Kan vara en bild av krokett
 
Sedan blev det middag. Igår äntligen åt vi det vi skulle haft i tisdags, potatismos, stekta isländska fiskkakor och sallad. Det var gott. Idag tror jag att jag skall göra en fläskpannkaka fast istället för fläsk skall jag ta den där chorrizon vi köpte häromdagen. Den med 90 % kött i. Till  det lägger jag nog ett äpple i tärningar, kanske en halv lök och lite ost också. Lite skivad tomat på toppen och man är hemma. Vem har sagt att en pannkaka bara kan ätas med tänat stekt fläsk?
Jag gillar att köra lite free-stile vid spisen så det kan bli de mest konstiga skapelser. Ibland blir det väldigt gott och ibland blir det något jag aldrig gör igen. 
 
                                          Ugnspannkaka med fläsk | Recept | Recept, Enkel matlagning, Mat
 
Nu har jag inte tid med det här mer. Jag är hungrig, så nu skall jag ta och koka en tallrik mannagrynsgröt och på toppen där ringlar jag en tesked sirap. Det blir gott. Nu regnar det igen så någon mer promenad före frukost blir det inte. Nu får ni hja det så bra och vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen och då har det blivit fredag. 
 
Kramiz
               卡通鳄鱼插画矢锟斤拷锟截诧拷锟斤拷锟斤拷(图片ID:567542)_-陆地动物-矢量素材_ 锟斤拷图锟斤拷 JITUWANG.COM
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela