brittensvardag.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2024-07-10 08:46:49 i Allmänt,

                                           Sol Bak Moln Symbol, Tecknad Filmstil Vektor Illustrationer ...
 
Godmorgon!
 
Idag vaknade jag sådär mitt emellan men du tycker kanske att jag är sen. Jag tog en promenad innan regnet nämligen. Det gäller att passa på och suga ut det gottaste när vädret är så ostadigt. Idag skulle det visst bli skyfallsliknande regn och åska men visst bara under 4-6 timmar för ikväll skulle det vara hyfsat fin igen. 
 
                                      Fullskiktad skog - Skogskunskap
 
Igår var vi ute nästan hela dagen. Vi var och röjde i skogen. Vi tog ner ett par granar en mänd små rönnar och en hyfsad stor sälg. Vi passade också på klippa bort en massa ormbunkar, ormslå tror jag de heter. Ett långt skaft och sedan går det ut ett stort flikigt blad horisontellt från det där skaftet, stjälken. Sedan skulle det där, träden kvistas av och tas om hand så redan nu har vi fått ihop så vi klarar oss ett par veckor när det skall bli varmt inne. Men det finns mer att ta så vi klarar nog vintern 25/26 också. Vi har ju hela vedboden kvar sedan förra året så den veden skall vi ta först när det blir dags för vedboden behöver göras om och så skall vi flytta den så den står lite bättre och lite mer lättillgängligt. Så, igår blev det inte så många steg, bara cirka 9.000 steg men det blev ett rejält aerobicpassmed tänj, böj, sträck, lyft, vrid och fånga. Ja och så fick jag släpa och dra också när jag ändå höll på. Fyra och en halv timma höll vi på med det där. Vi bar och lyfte också när vi ändå höll på.
 
                                                Motionsgymnastik
 
Idag är planen att gå ner och ta hand om grenarna så det skall jag göra när jag är klar här. Vi har också talat om att vi behöver åka bort till återvinningen så kanske gör vi det ikväll efter regnet för det är mycket nu. I morgon får vi nog åka och handla lite också. filmjölk, yogurt, sallad, morötter, knäckebröd och sweet chilisås behöver jag och några flaskor bubbelvatten med. 
 
                                         Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
Igår år vi stekt panerad torskfilé med potatis och en sallad och idag skall jag göra kalasbiffar. Jag bara hoppas att inte åska slår ut elen för då blir det ingen matlagning alls. På tal om det, jag måste ju ta fram ett paket bacon också, kalasbiffarna skall ju snos om med bacon. Igår kväll var vi så hungriga att vi stekte hamburgare. Maken fick sin i bröd jag snodde in min i ett stort salladsblad. Det gick bra det med. 
 
                                         Sallad Wrap Burger: Lågkolhydratalternativet som fyller dig – Sarada News
 
Idag är elpriset relativt lågt, cirka 28 öre i genomsnitt för 3/4- delar av Sverige, ni i söder har ett genomsnittligt elpris på cirka 62 öre. Det är ju relativt lågt för att vara nere hos er det med.
                                                 Desenhos Animados Bonitos Do Amor Na Ilustração Do Vetor Do Amor Molde ...
Ja det var väl vad jag hade idag. Nu återstår bara att önska er en fin dag och var rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
           Desenho de vaca bonito | Vetor Premium
 
Den här är till dig Hélene ner på kostigen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela