brittensvardag.blogg.se

Tisdagen var kommen

Publicerad 2024-07-09 08:48:24 i Allmänt,

                                                  Cartoon Sun Clip Art At Clker Com Vector Clip Art Onl - vrogue.co
 
Idag ser det ut att bli skapligt väder. Då kanske man kan ta en riktig långpromenad. Det skulle vara härligt att få känna lite på det vi kallar sommar. Så här långt hade vi lite i maj men sedan har det varit glest mellan dagarna tycker jag. En massa regn har vi fått och jag är väl inte ledsen för det eftersom vi har egen brunn och är beroende av grundvattnet. Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen, jag vill ha regnet på natten och lite solsken på dagen i alla fall. Som det har varit sistlidna vecka har man ju fått plocka fram vårjackorna igen och haft en långärmad tröja under den. Nu när jag äntligen kommer i min gamla jeansjack jag köpte på 70-talet igen då vill jag ju använda den.ett fantastiskt plagg egentligen. Synd bara att jag skickade iväg mina gamla jeans till Ukraina men de behövde säkert lite kläder och jag kan ju köpa nya. Men de var härligt slitna och så mjuka, men men, gjort är gjort.
 
                                                    Slitna jeans - hitta rätt modell för just dig | Mode | Expressen
 
Vad gjorde vi då igår? Inte ett endaste dugg. Vi löste lite korsord och så började jag virka lite igen och igår fungerade det som jag ville. Till middag åt vi makaroner och stekt falukorv, det var gott. Min tallrik var till hälften fylld med sallad såklart men det var absolut ingen förlust. Idag skall vi ha stekt torskfié med potatis och så vispar jag väl ur stekpannan med lite grädde till Maken och kryddar upp den med lite salt och peppar.  
 
                                              Stekt torskfilé med remouladsås
 
Vad vi skall göra idag vet jag inte riktigt men vi skulle behöva åka bort och sortera lite plast, papp och glas för nu har vi lyckats skaramla ihop några kassar igen. Elen är nog ganska dyr idag tror jag. Jodå den ligger där och snurrar runt 40 öre plus/minus fem öre hit eller dit. Men förhoppningsvis producerar vi vad vi behöver med våra egna solpaneler så då spelar det ingen roll vad elen kostar. 
 
                                               100+ kostnadsfria bilder med Tecknad Sol och Sol
 
Ja det var vad jag hade idag. Nu får ni vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igne om ni vill och kan.
 
Kramiz
                     Bonito ratón de dibujos animados 2023
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela