brittensvardag.blogg.se

Å så var det torsdag

Publicerad 2024-06-27 08:11:36 i Allmänt,

 
                                         Cartoon Happy Sun Vector Art 335110 Vector Art at Vecteezy
Snart är arbetsveckan slut för den som jobbar, för den som har semester har ännu en vecka gått och för den som fortfarande jobbar är det en vecka närmare ledigheten. Hade jag jobbat hade jag förmodligen haft fem veckor kvar till semestern men istället har jag ständig semester, det är härligt.
 
                                              Mycket varm vektorsymbol vektor illustrationer. Illustration av varning ...
 
Men, jag tycker nog att det är lite för varmt, man kan ju knappt gå ut. Svalast är det i gillestugan eller ute i farstun, där finns inga fönster. Men nu har jag öppnat överallt där det går för att släppa in den lite svalare morgonluften. Just nu har termometern just gått över 19 grader så det börjar dra ihop sig för att gå runt och stänga igen. Men lagom till helgen skall visst temperaturen gå ner till 17-19 grader och kanke lägre och så skall det bli regnskurar också. Men jag känner på mig att det inte blir mer än en eller ett par millimeter i regnmätaren. Men allt det där ligger i framtiden och vi skall väl inte gå händelserna i förväg utan leva i nuet. 
 
                                        Visa källbilden
 
Därför skall jag berätta vad vi gjorde igår. När jag var klar här vid datorn gick jag ner och plockade in tvätten som jag tvättade i tisdags. Jag fick hjälp av maken att vika lakanen så det var bra. Sedan tog vi oss bort till brevlådan för där hade Maken ett paket att hämta som hade kommit med early bird. På vägen hem stötte vi ihop med grannen, amerikanskan Phoebe så då blev det till att tala engelska.Jag är nu en gång sådan att jag kan en hel massa ord och vet hur man sätter ihop dem men när jag möter någon som talar engelska, eller i det här fallet amerikanska, då kan jag ingenting. Men jag fick i alla fall talat om att sotaren sökt dem så hon skulle be sin tyska fästman att ringa så de fick göra upp om en tid när det skulle sotas.
Vi skulle ju grilla hamburgare till middag var meningen men eftersom det är såpass varmt och torrt så körde jag dem i grillpannan istället och det gick bra det med. Penslade dem med lite smokeglace så smakade de grillat i alla fall. En snabb potatisgratäng gjorde jag till det så maken fick, jag tog faktiskt en sked också, men jag tog framförallt en sallad till burgaren.
 
                                       Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
 
Efter maten åkte Maken ner till affären för kattmaten vi beställde för ett par veckor sedan, den 14:de, har fortfarande inte kommit. Det är PostNord som inte levererat, jag ringde men de kunde inte hitta paketet sade de, förmodligen vill de inte leverera för paketet väger 32 kilo. Det är väl ingen som orkar lyfta den där kartongen men de tar en massa kilo i bänkpress på gymmet säger de när de sitter och tar en öl med kompisarna. Det är konstigt, vardagsträning duger inte de skall betala dyra medlemsavgifter, då går det bra att slita i sitt anletes svett. Det har blivit så konstigt i världen. Allt måste kosta pengar för att det skall vara något värt att göra.
 
                                          Rabarberkräm | Recept från Matskafferiet
 
Vad vi hittar på idag vet jag inte. Maken föreslog att vi skulle ta rabarberkräm och mjuk macka till middag idag men jag känner för fisk och sallad så vi får väl se vad det blir till slut. Kanske gör jag en räksallad till mig och så får Maken äta kräm och macka som han vill. I övrigt gör vi nog inget men Maken laddade batteriet till grästrimmern igår kväll så han går kansske ut och trimmar av gräset när han vaknar. Peronligen tycker jag att det räcker med att bara vara när det är så här varmt.
 
Ja nu har jag nog inte mer idag. Ni får vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
                                               Bakgrund För Meny För Vattenglasflaskadesign Vektor Illustrationer ...
 
Men en liten uppmaning har jag till dig som läser, GLÖM INTE ATT DRICKA! Minst två liter per dygn när det är så här varmt och ät gärna vattenrika frukter och grönsaker också. Melon och gurka är fantastiskt bra men DRICK OCKSÅ!
 
Kramiz
                Wektor Rysunek Rysunek Dziewczyna Przytulić Kota - Stockowe grafiki ...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela