brittensvardag.blogg.se

Måndag morgon

Publicerad 2024-06-24 08:22:00 i Allmänt,

                                         Piller Kapslar Och Tabletter Som Isoler Ats På Vit Bakgrund Realistiska ...
 
Jag vet inte alls vad jag skall skriva om idag så jag har suttit och scrollat runt lite. Jag började med facebook men det övergav jag snart, sedan tittade jag på Aftonbladet men det var inget nytt där heller så då gick jag in på apotea och beställde lite nya mediciner till Maken. Så lite nytta blev gjort i alla fall. En kort promenad bort till brevlådorna har jag också hunnit med. 
                                         avokado frukt tecknad promenad 7130179 Vektorkonst på Vecteezy
Den mest upphetsande nyheten på Aftonbladet var väl att värmen verkar komma tillbaka även till våra breddgrader. Men det såg jag redan på nyheternas väderrapport igår så det var väl ingen nyhet precis. Sedan var det bara fotboll. Men jag såg också en blänkare om att även gotlänningarna tröttnat på turismen så kanske är det slut på semesterresor dit också. Spanien verkar ju stänga ner 2025. Jag förstår dem. För turism sliter hårt på dessa öar och länder. Folk slänger skräp där de går, bryter kvistar från träd och buskar som de väl planerar att ta hem och jag hade blivit förtvivlad om turister hade invaderat mitt närområde. Men samtidig undrar jag hur de skall få sina inkomster. Jag tänker främst på ekonomipersonal och restauranger. Men visst är det tokigt att turister köper lägenheter och hus som sedan står obebodda en stor del av året medan befolkningen inte hittar bostäder till sig själva. 
 
                                                          Desenho de letra para impressão de alfabeto, minions, heróis, casa de ...
 
Vad vi hittar på idag vet jag inte. Jag vet inte riktigt vad vi skall ha till middag heller. Det är ju måndag så någon typ av korv blir det. Kanske kör jag en maskin tvätt för det ser ju ut som om det skulle kunna bli lite sol om ett par timmar och då kan jag ju hänga ut tvätten. Energin som åtgår den producerar vi ju själva i så fall så jag behöver inte tänka på elpriset heller. Snittpriset liggar runt 40 öre för elområde 1-3 men över en krona för er i område 4. 
                                              Gyllene Tecknad Krona Royal Badge Kung Symbol Drottning Tecken ...
Ja det var allt jag hade idag. Kanske gör vi någon nytta idag och då kan jag berätta om det i morgon. Men det är inte troligt. Ni får ha det så bra och vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
               Funny duck cartoon — Stock Vector © tigatelu #19581601
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela