brittensvardag.blogg.se

Så mörkt det är

Publicerad 2023-10-31 07:14:19 i Allmänt,

Varför håller vi på att bråka med klockan så här? Jag förstår det inte. Jag tycker det blivit mörkare på både morgon och kväll men det kanske beror på vädret. 
 
                                    cloud clipart png - Clip Art Library
 
Finns det något bättre än att starta dagen med ett leende? Så var det för mig och så vill jag att det skall bli för dig också, så varsågod.
 
                                          Ett liv pågår: Gapskratt.....
 
När Gud skapade Adam och Eva sade han till dem:
”Jag har två gåvor att ge er, en är att kissa stående och.……..”
Adam, som var väldigt ängslig, avbröt honom skrikande:
”JAG! JAG! Jag vill ha det, snälla Herre... Snälla... Snälla... Snälla.…
Detta skulle göra livet mycket enklare”.
Eve höll med och sa att de sakerna inte spelade någon roll för henne.
Så Gud gav Adam gåvan.
Adam blev överlycklig, skrek av glädje, sprang genom Edens lustgård och kissade på varje träd.
Han sprang längs stranden och gjorde teckningar med sitt kiss i sanden.
Han tände en brasa och lekte brandman.
Gud och Eva stirrade på den galna och överlyckliga mannen med förvåning tills Eva frågade Gud:
”Och herre, vad är den andra gåvan”?
Och Gud svarade:
”En hjärna Eva. En hjärna. Hjärnan är din Eva”.
Och det mina vänner, det är hur allt började.😉
 
 
                                                  Littlepaloma
 
 
Jag skulle tro att det är företrädes kvinnor som läser det här så vi vet att inte ta detta på förstort allvar för det fhar hänt saker under evolutionens gång och det finns en och annan smart man också. Jag har en i alla fall.
 
                                                
 
 
Igår hände inte så mycket. Jag bara virkade ett par grytlappar jag fått beställning på. Totalt skall det bli elva par om jag räknat rätt. Den andra beställningen är lite annorlunda för den personen vill ha tre par men de skall sitta ihop och vara lite större, vi får se hur jag löser det. Sedan lagade jag mat och torkade disk. Det var Maken som diskade om du undrar. 
 
                                         Rimmat fläsk med löksås | Recept | Coop
 
Vad vi gör idag vet jag inte riktigt. Det beror nog på vädret skulle jag tro. Men jag vet vad jag skall ha till middag i alla fall. Det blir fläsk med löksås, rivna morötter och potatis. Det är gott. Men jag är hungrig redan nu så bara jag skrivit klart här skall jag fixa till lite frukost. Som vanligt blir det havregrynsgröt, yogurt med ett tärnat äpple i och en matsked solros- och pumpakärnor och så lite kanel på toppen. Förmodligen är det då dags för en ny mugg te. Jag har precis börjat på den andra. I den är det Guteblandning om du undrar. Den första innehöll Varma Vindar. Nästa mugg blir nog ett te som heter God och Glad.
 
                                     Mugg med fågelmotiv, blå (279444305) ᐈ KaffeochTe-se på Tradera
 
Idag har elområde 1 och två ett elpris på i genomsnitt 35 öre. Vi i område 3 och 4 får betala nästan dubbelt så mycket, 63 öre per kWh. Men det ligger högre mellan 06.00--18.00 då kan elpriset nå höjder som 1 krona och 23 öre. Högst är det nu mellan 07.00 och 14.00. Men gröten kokar vi i micron om vi kokar den. Jag äter min helst kall. Alltså rör jag bara ihop havregryn och vatten och så får det stå och svälla en stund. Kokt gröt får så konstig, lite slemmig koncistens och det vill inte jag ha i alla fall. 
 
                             10 livsmedel som har längre hållbarhet än du trodde | Allas
 
Ja det var väl vad jag hade idag. Just nu är det uppehåll så jag skall kanske ta en promenix bort till brevlådan, det glömde jag igår. En promenad före frukost skall visst vara bra också då det bränner mest kalorier och det kan ju vara bra. Men vet ni vad jag helst skulle vilja ha till frukost idag? Nej det vet ni inte såklart, men jag skulle vilja ha ett par dubbla husmansknäcke med lite senap emellan och de skall doppas i en stor mugg med kall O'boy. Supergott men det tror man inte. Jag gillar det i alla fall. Men det är nog minst två år sedan jag åt det sist. Vi har inte ens O'boy hemma längre.
 
                                     Oboy muggar 2 st. (386795011) ᐈ Köp på Tradera
 
Nu har jag inte mer att skriva om så jag skall strax sätta punkt. Men först skall jag önska dig en fin dag och var rädd om dig och varandra.
 
Kramiz
 
                                            Kärlek Cartoon Romance Kram, tecknad par, kvinna och man kramar ...
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela