brittensvardag.blogg.se

Söndag igen

Publicerad 2024-04-28 08:55:08 i Allmänt,

Varför känns allt ha varit så nyss? Jag tyckte inte det var länge sedan jag skrev att det var söndag men det ligger en hel vecka emellan. Vad har vi då gjort? Fem dagar har vi varit ute och sågat kubbar och klyvt en massa. I förrgår klöv jag cirka en och en halv kubik. Nu ligger allt staplat och snyggt i trappan på ena sidan köksväggen. Det finns plats för ett par kärror till sade Maken så det är bara att fortsätta klyva, kanske blir det idag. 
 
                                          Fundersam Sol Som Dricker Coctailen, Isolerad Tecknad ...
 
Vad gjorde vi då igår? Först löste jag melodikrysset och efter detså åkte vi och köpte fisk. Jag fick tag i både torsk och rödtunga. Därtill köpte jag lite havskatt för det är så gott. Men 350 kronor kilot. Det är dyrare än oxfilé numer. På väg hem kom vi överens om att det var dags. Dags att köpa med varsin pizza hem. Det blev en inbakad capriccosa för både Maken och mig. Jag tänkte bara äta upp en halv men rätt som det var var den slut. Men jag är mätt ännu. Jag åt inte ens en morot igår kväll så idag får jag allt äta lite frukt och grönt. Igår åt jag bara 100 gram jordgubbar. Det var allt i fukt och grönt. Jodå det fanns lite tomatsås i pizzan men det tycker inte jag räknas för det är nog knappast något nyttigt kvar i den.
Vad gjorde vi sedan då? Jo jag gick ett varv med den snabeldraken, det var absolut nödvändigt och så vattnade jag träden jag har i fönstren. Efter middagen diskade Maken och jag torkade alla stora saker som kastruller, bunkar, skålar och de vassa knivarna såklart. Resten av tiden löste vi korsord. Tog en promenad gjorde jag visst också så lite drygt 9000 steg blev det igår.
 
                                             glad-sol-med-solglasogon-och-paraply-tecknad-illustration_279-13423 ...
 
Vad händer idag då? Ja, inget är spikat men kanske blir det 20 grader fram på dagen men när jag gick upp kom det faktiskt ett par regnstänk. Det ser lite smålurigt ut men de har sagt att solen skall skina idag så det får man väl tro på. Det skulle vara härligt. till middag blir det vad jag hade tänkt igår, fast så mycket söndagsmiddag är det ju inte. Men vi gör inget speciellt så man behöver inte så mycket mat egentligen men en stor sallad blir det på min tallrik idag i alla fall. Vinstilla är det så elen är dyr men förhoppningsvis ger våra solpaneler det vi gör av med. Sedär så dyr var den inte. Bara lite drygt 41 öre för elområde ett till tre och drygt 28 öre för er i område fyra. Det var bra för ni har fått betala mer hela vintern. Dyrast är elen mellan 19.00 och 23.00, då får vi alla betala runt 65-70 öre.
 
                                               Owl Images, Cute Images, Cute Photos, Cute Pictures, Owl Clip Art, Owl ...
Fast lite ledsen är jag, vitsipporna är snart slut, tussilagon har gått i frö, påskliljorna går också mot sitt slut och pingstliljorna är i högblom. Men sedan kommer ju alla de andra blommornaså man får glädja sig av dem.
 
Ja det var vad jag hade idag. Nu återstår bara att önska er en fin dag. Var rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan. 
 
Kramiz
            Lycklig Tecknad Film För Grön Orm Vektor Illustrationer - Illustration ...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela