brittensvardag.blogg.se

Soligt men kyligt

Publicerad 2021-04-25 08:07:26 i Allmänt,

Vet ni vad? Igår efter middagen, när vi satt och drack kaffe, då kom det snö. Inga mängder och det lade sig inte, men snö kom det. Nu tycker jag att det räcker!
 
En mig närstående person tyckte att väntrumsberättelsen jag drog igår saknade "knorr". Jag kan bara hålla med, för det hände inget mer. Bilden blev grå, sedan kom det upp ett emblem och sedan kom texten "Norska friluftsfrämjandet" Nu stod det inte så precis men jag är inte jätteduktig på norska så jag tar det på svenska så det blir rätt.
 
Köttfärssås - Recept | Arla
 
Vad det blev till middag igår? Spagetti och långkokt köttfärssås. Alltid lika gott. Har man då lök, vitlök, paprika, morot, champinjoner och färska tomater i ja då blir det riktigt mumsigt. Vad vi skall ha idag är jag inte helt säker på men något blir det. Tänk att det skall vara så besvärligt att hitta på mat. Ett långt tag nu har jag varit helt utan fantasi. Jag tycker vi äter samma sak varje vecka och variationen uteblir. Jag börjar förstå dem som sade att "tänk att bara kunna ta en tablett så var man mätt". Extra besvärligt har det blivit sedan Albert Anderssons Chark i Stora Saluhallen lade ner. På den tiden åkte man ner och köpte många olika styckningsdetaljer från både nöt, lamm och gris. Man kunde variera. Dessvärre är det så att jag faktiskt inte har koll på vad som finns i frysen. Men något skall vi väl kunna hitta på tycker jag. Vi kommer inte att lägga oss hungriga i alla fall, det är då ett som är säkert.
 
Det kanske också kan vara på sin plats att tala om att jag köpte vindruvor igår. Tre paket. Sedan blev det en klase bananer och två pain riche för 5, 90 styck. Allt kostade knappt 65 kronor.  Jag tyckte faktisk att vi klarade oss rätt billigt undan. Men vi åkte till dollarstore också och där brände vi av dryga 400 kronor. Men då köpte vi lite handdukar. Det hör till saken att Maken och jag fått varsina badlakan, ett svart och ett rosa.
 
                              Handdukar - Köp badlakan och handdukar online på Home-tex.dk
 
Det leder in oss på det jag skulle berätta idag. Vår lilla snorpa har fått nog av mamma och pappa och skall flytta. Hon har fått en etta borta i Skene så vi var borta och tittade på hur den låg när vi ändå var där. Så handdukarna skall hon få med sig när hon flyttar tänkte vi. Säng har hon och ett köksbord har vi som får duga så länge. Men visst är det mycket som skall till när man flyttar till eget. Vi får väl se vad som får plats också. En liten etta rymmer inte så värst mycket men möblerar man rätt och får till det där med hyllor och skåp så blir det nog bra.
 
Nu skall jag runda av här och lägga en beställning på Willys. Veckorna går så otroligt fort och utan att veta hur så har man lagt flera veckor bakom sig.
 
Almanacka Stora Natural Halvår/Sida - Start - Ahnviks.se
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela