brittensvardag.blogg.se

Grrr

Publicerad 2023-02-28 08:46:00 i Allmänt,

                            Röd arg smiley — Stock vektor #89303068 — Depositphotos
 
Jag är fortfarande arg. Jag blev lite förbenad redan igår morse och lite längre fram på dagen blev jag ännu argare och i morse späddes argkoppen på till bredden. Vad som gör mig förbannad ? Jo det skall jag tala om. Det är de domstolsmän och kvinnor som är fullständiga idioter. De som i kammarrätten, friade den 50-åring från Halland som haft sin hand innanför trosorna och shortsen på en 10-årig flicka. Jag anser kort och gott att vi har för mesiga lagar i det här landet. Jag anser helt enkelt att har en man (eller en kvinna) sin hand innanför trosorna på ett barn så är det en våldtäkt. Vad f-n har han där att göra över huvud taget? INGENTING! Jag vet inte heller fullt ut vad man anser med ordet snippa men skall det likställas med ordet snopp så är det kort och gott könsorgan. För mig är det detsamma som slida, vagina eller vad man väljer att kalla det. Alltså det som är målet för snoppen. Domen har överklagats till Högsta domstolen och skulle de välja att inte ta upp det här målet och döma mannen till helst livslångt fängelsestraff så har de gjort bort sig rejält och tappar hela mitt förtroende på svensk rättssäkerhet.
 
                         Därför trendar #jagvetvadensnippaär på sociala medier - Metro Mode                            
 
Den andra saken som gjorde mig arg var att man inte valde att väcka åtal mot de två som förde ut två små flickor till sitt gamla hemland. I skolan, när de kom tillbaka, berättade de saker som fick skolan att göra en orosanmälan. I det här fallet säger man att man inte kan avgöra att könsstympningen gjorts under denna resa. Jag tycker det är konstigt för när det gäller en död kan de nästan på en timme när fastställa när personen avlidit man kan också avgöra hyfsat nära när en skada åsamkats. Dessa flickor är vad jag kan förstå mentalt friska och helt normala enligt gängse normer. Det är väl för sjutton bara att fråga ungefär när det här gjordes. Om det var nyligen eller innan de kom till Sverige första gången. Det där är en sak jag över huvud taget inte förstår för övrigt, hur sjutton kan man förvägra kvinnor sexuell njutning och hur kan man skada dessa flickor så att det rent av blir en skräckupplevelese med sexuellt ungänge. Detta genom att man syr ihop slidöppningen, de inre och yttre blygdläpparna. Du som kvinna, tänk dig själv vad det innebär och vad det hade inneburit när du födde ditt eller dina barn.
 
                                 Smiley clipart anger, Smiley anger Transparent FREE for download on ...
 
Den tredje saken som gjorde mig arg var att man fällt en stor och präktig varg i nodvästra Sverige. Detta för att han rivit renar. Om man nu tagit dessa renar och lagt ut till vargen så hade han antagligen inte fortsatt riva renar. Hur sjutton kan man ens överväga att fälla ett stort och vackert djur som uppenbarligen bär på fantastiska arvsanlag. Den hade en vikt på 57,5 kilo vilket är mer än på någon varg som fällts under de senaste 50 åren.
 
                    Rekordstor varg skjuten i Åre | Hänt
 
Kanske skall jag tala om att det finns lite temadagar idag också. Det är Internationella musarmsdagen och Myggholkens dag. Det är inte mycket att säga om detta så jag lämnar det därhän. Däremot skall jag fokusera lite på den tredje saken, Kalevaladagen. Dagen har fått sitt namn efter Finlands nationalepos Kalevala som sammanställdes av Elias Lönnrot. Dagen är en stor händelse i Finland och Kalevala är en symbol för nationaliteten, det egna språket och kulturen som sedermera blev grunden till den finska identiteten.
 
                                     Lönnrot, Elias : Kalevala Lataa ja lue heti. | eKirjasto
 
Idag är spotpriset på el på den nordiska elbörsen en krona och sjutton öre. Detta gäller för elområde fyra. I Stockholmsområdet betalar man bara 51 öre och ännu längre norröver så betalar man 31 öre.
 
                 
 
 
På mitt älskade Mallorca är det minus tre komma fyra grader idag på morgonen och det är snö över hela ön. Lite synd tycker jag om dem, de är ju inte vana. 
 
                               Kan vara en bild av 2 personer, personer som står, väg, träd, snö och text där det står ”stórica en Mallorca @ hasta metros Serra, yunfino manto blanco.en Santanyi dasi cerran siete carreterasy se desbordan torrentes Pobla, Manacor Artà”
 
Ja idag blev det mycket men nu har jag fått skriva av mig så nu känner jag mig lite snällare och som en bättre människa. Återstår bara att önska en fin dag. Vi skall åka och hämta lite medicin till Maken först och sedan skall vi såga kubbar och klyva ved. Till middag skall vi ha stekt fisk idag om det är så att du undrar.
 
                           Stekt fisk med skagenröra – Familjemiddag
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela