brittensvardag.blogg.se

Nu är ordningen återställd

Publicerad 2023-04-30 08:25:10 i Allmänt,

Vi har haft en fantastisk vecka med sol och kalla drycker fast det numera blir mest vatten. Men en hel liter 43 har vi sugit i oss i alla fall. Dottern har bott här och varit kattvakt för att se till att dessa våra små är det allra viktigaste är just viktigt.
 
                             Kan vara en bild av blomma
 
Var vi varit? På Mallorca förstås. Den här gången var det extra skönt då uppehållet varit långt av olika anledningar. Men den här gången har vi roat oss med att räkna steg. Vi har tagit runt 11.000 steg om dagen sedan förra lördagen. Vi har haft en dagstemperatur på i genomsnitt 24 plusgrader. Vi har ätit gott men varit restriktiva med ölen och druckit en massa vatten istället. 
 
                              Kan vara en bild av blomma
 
En sak är säker, det skall inte dröja så länge till nästa gång. När jag är klar här skall jag titta på när vi kan åka igen. Vad vi skall göra idag vet jag inte men köra en maskin tvätt eller två blir det väl. Vad vi skall äta till middag har jag ingen aning om heller. Det blir lite avslaget när man kommer hem såhär.
 
                               Kan vara en bild av Kalliandra
 
Vad som hänt här hemma har jag inte en aning om. Vi har varit fantastiskt befriade från nyheter. Vi har inte behövt tänka på elpriser, vi har inte behövt tänka på något eller oroa oss för något heller. Att Dottern, kissemissarna och Lilla Mamma har mått bra och att allt fungerat har vi fått veta via messenger. 
 
                                Kan vara en bild av blomma
 
Idag blev det lite tunnt men kanske finner jag mer att skriva om imorgon. 
Elpriset idag hamnar på ungefär 46 öre här i elområde 4. Men blir det så soligt som det ser ut just nu kan vi strunta i vilket för då gör våra solpaneler nytta. I alla fall ligger priset såpass moderat fram till 18.00 för då sticker priset upp till 65 öre och en timma senare är priset en krona och 34 öre och däromkring stannar elpriset fram till 23.00 då det sjunker igen.
 
                               Kan vara en bild av gräs
 
I frysen hittade jag lite kycklinggryta så det blir det till middag idag så nu vet ni det också. Jag sätter punkt här och önskar er en fin dag.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela