brittensvardag.blogg.se

Godmorgon!

Publicerad 2022-04-30 09:12:18 i Allmänt,

Idag är jag sen. Som mest beror det på att jag somnade väldigt sent, jag ver helt enkelt inte trött. Till slut tog jag till en bok och efter en timma hade John blund äntligen tid för mig. Jag som hade spetsat in mig på att få se solen gå upp. Men istället stod den högt på himlen. Men nu när klockan slagit åtta är jag alltså på gång.
 
                          SOL-(58) - Wijkanders
 
Igår var vi i Kinna hos dottern. Som vanligt blev det lite nyttigt gjort. Vi fick äntligen undan det där gamla klädskåpet som jag surrat om vid ett flertalet tillfällen nu. Medan Maken och Dottern var iväg till återvinningen med det plockade jag undan lite tomma kassar, sorterade lite i det andra så att kemiskttekniskt hamnade i närhetenav köket eller städskåpet, textiler vid garderober och linneskåp, papper och pennor vid skrivbordet. Pysslade också om de stackars små växterna, det var nu inget jättejobb men de fick sig en sväng av blomsprutan och jag plockade bort lite vissna blad och blommor. När Maken och Dottern kom tillbaka hade Dottern varit och handlat lite så vi fikade. Sedan satte Maken upp en lampa i matrummet och en klocka. Efter det var det dags att åka hem så vi fick släppt ut våra små pälsklingar. De fick i alla fall ytterligare ett par timmars uteliv.
 
                           Mest sol för pengarna | Mallorca Nyheter                            
 
Vad vi skall göra idag har jag inte en aning om. Inte vad vi skall ha till middag heller men det har vi ju hela dagen på oss att fundera på. Hela frysen är ju full av mat så det borde inte bli några problem men det är det i alla fall. Jag vill ha kryddad mat och maken vill inte ha det. Maken vill ha kött, jag vill det inte. Så ni ser, det blir lite kollision på önskemålen. Nu säger kanske någon att laga två olika då. Men så roligt skall vi inte ha. Nej, det får bli en rätt och kanske blir det fisk för det gillar vi båda. När jag tänker rätt på saken så har jag nog en laxpaté i frysen och den kan vi ju ta. Maken kan få potatis och jag tar en sallad.
 
                          Grönsallad
 
Nu vet ni varför det är så viktigt för mig att skriva här varje dag. Jag sorterar mina tankar och saker och ting faller tillrätta och små problem lyfts och blir klara. Stora problem har jag inga men det skulle nog fungera att skriva ner dem också för att få ordning på det. 
 
                        Hitta rätt penna med vår guide | Köp online | Office Depot
 
Det börjar dra ihop sig till frukost. Som vanligt blir det lite hallon, keso och yogurt, kanske lite honung på annars blir det kanske för syrligt. En ny mugg te skall det bli också, den här gången med smak av hallon och lakrits.
 
                        Så gör du din egen keso | Land
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela