brittensvardag.blogg.se

Men hallå!

Publicerad 2023-08-31 08:54:24 i Allmänt,

Sista torsdagen i augusti, hur tråkigt låter inte det, så säg. Men vädret ser skapligt ut så kanske vänder det nu och vi får en fantastiskt höst efter två månader med regn och regnskurar. Men det har funnits en del fina dagar också och dem har vi tagit vara på. 
 
                                 Hjärta Love - Walfridsson's Skärservice AB
 
På tal om ingenting alls egentligen, men jag tjatar alltid om hur viktigt det är att ta vara på varandra och sådär, det vet ni ju. Nu läste jag en mycket kort text som på ett precist och kärnfullt sätt sade precis det. Det stod "Rikedom är inte pengar, utan liv, kärlek, hälsa och glädje." Så nu vet ni det. Det är inte bara jag som tjatar om det här, det finns åtminstone en till som tänker i samma banor som jag. 
 
                                         Hent broderi-mønster | Broderi, Mønster, Korssting
 
Vad hände igår då? Tja ingenting just. Jag satt här och broderade och Maken satt mitt emot och löste korsord. Vad skall hända idag då? Tja vad jag vet blir det väl ungefär detsamma, vi har inget planerat i alla fall. På bordet står luktärtor som börjar se lite bäst före ut så jag får nog gå ut och se om fet finns några nya eller om de är slut nu. I så fall får vi vara utan blommor på bordet tills jag får köpt några. 
 
                                   LISAS BLOGG: Rutiner
 
- Idag finns det tre teman i kalendern. Den första är Internationella förebildsdagen. Så tänk på det, du är alltid en förebild för någon annan hur tokiga saker du än gör så finns det alltid någon som tycker att du gör rätt.
 
- Det andra temat är Östersjödagen. Detta konstiga vatten som börjar med saltvatten och längst uppe i norr är vattnet sött. På mitten, ungefär vid Stockholm är vattnet fortfarande bräckt och man anar en viss sälta om man smakar på det. 
 
                          Polis | Göteborg Landvetter Airport
 
- Det tredje temat är Polisens dag. Dessa hjältar som alltid står till tjänst och gör sitt yttersta för att du skall känna dig trygg i ditt närområde och i ditt land. Sedan att vi har dumma politiker som säger att man inte skall ha civil personal på stationerna som är specialister på att skriva, sekreterarna, det kan vi inte skylla Polisen för. 
 
                                Stekt fisk arkivfoto. Bild av grillat, lampa, fett, äta - 39381238
 
Idag blir det stekt fisk till middag. så kanske skall jag göra något gott till dessert då. Lite äpple i en form med ett smultäcke på duger gott.
 
Var nu rädd om dig och varandra så ses vi kanske här imorgon igen. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela