brittensvardag.blogg.se

Jösses!

Publicerad 2023-07-31 08:24:57 i Allmänt,

Så gott jag har sovit i natt. Idag riktigt spritter det i kroppen och då är det ju tur att vi skall ut och åka en sväng. Vi skall åka till Kinna och få fixat den där lampan i bilen som varnar för fallande däcktryck. (Det är inget fel på något av däcken.) Det är lite mulet och det har regnat lite i natt. Men det gör inget jag vet att det kommer fina och soliga dagar igen bara industrisemestern är över och barnen börjat skolan igen.
 
                                Sun Cartoon Png - Cliparts.co
 
Igår gjorde vi inte ett dugg. Jo maken löste korsord och såg på fotboll och jag satt här och broderade lite på mitt asiatiska motiv. Sedan lagade jag lite middag såklart, Maken diskade och jag torkade men i övrigt hände inget speciellt. Inte har vi något annat inplanerat heller idag så där finns inte heller något att skriva om. 
 
                             Temadagar för mat
 
Jag tar väl temadagarna då. Det är dagen för ovanliga instrument. Vilket instrument är egentligen ovanligt? Jag skulle vilja säga att det är upp till den som trakterar instrumentet och vem som lyssnar. Men kanske är det en mungiga, triangel eller oboe. Eller är det en sådan där indisk citar. Jag vet faktiskt inte så jag lämnar det därhän och går på nästa temadag istället.
Det är Världsvänskapsdagen. En jättebra dag som borde vara varje dag. Tänk vad härlig värden skulle vara utan aggresioner, ilska, avundsjuka och missunsamhet. Det är nog en utopi. Man får väl bara hoppas att folk reser sig och blir starkare av motgångarna.
 
                             Middagstips - TINE Kjøkken
 
Vad vi skall ha till middag vet jag inte. Det är måndag så det skulle kunna bli korv i någon form. Men jag vet inte. Inte behöver jag baka något heller och inte behöver jag köpa något. Ingen tvätt har jag heller och hemmet är fotfarande skapligt rent men kanske att mattan ii hallen behöver dammsugas av men det är snart gjort i så fall.
 
Ja det är tunt idag men nu sätter jag punkt.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela