brittensvardag.blogg.se

Lördag morgon

Publicerad 2024-08-31 08:06:48 i Allmänt,

                                                Ilustración de Sol Con Icono Vectorial De Rayos De Sol y más Vectores ...
 
Dimman ligger tät över nejden men det ser ut att bli en fin och klar dag. Altandörren står på glänt så kissekatterna kan gå ut och in som de vill. Det strömmar in frisk luft i köket kan man lungt säga. Klockan går mot halv åtta och på radion spelar man Elton John. Det artar sig till en fin och bra dag med andra ord. 
 
                                                sueundret.blogg.se - idag är en bra dag.
 
Vad gjorde vi då igår? Jo det blev som jag berättade igår. Först åkte vi till Göteborgs djur skydd med 44 påsar kattmat och en påse med kattgodis. Men det var bara lamm i kattmaten för det vägrar våra älsklingar att äta. Sedan åkte vi till torget där jag köpte västeråsgurka och dill. Efter det blev det en tur till Lilla Mamma. Där fick vi fika och en omgång Chicago. Efter ett par timmar åkte vi hemåt med ett stopp vid affären. Jag köpte äpple, melon, vindruver, tomater, mjölk, grädde, fryst torsk till Missan som älskar rå torsk. Men det var allt så nu klarar vi helgen. 
 
                                             Torsk | GeoAtlas
 
Väl hemma gjorde jag pizza. Jag fuskade eftersom jag köpt färdig pizzadeg på extrapris för ett par veckor sedan. Man måste ju testa, eller hur? Jag försöker, varje gång jag handlar att köpa en sak jag aldrig köpt och provat förut men det börjar bli svårt eftersom ingen av oss äter allt. Vi liksom katterna är lite kräsna. Men när vi kom hem lade jag in gurkorna i saltlake så jag skall prova sältan så småning om. Men jag tror jag får ha i lite mer salt för jag tror den är för tam, sedan gjorde jag pizzan. Himla smidigt, färdigkavlat och bara att riúlla ut på plåten. På med lite tomatsås, ost, rökt skinka, tomater, paprika, rödlök och på halva, majs för det vill inte Maken ha. Så vi blev mätta igår också. När vi plockat undan resterna och disken satte jag mig och virkade färdig paret i gult och vitt och började på ett nytt par i kornblått och vitt. En riktigt fin kombination.
 
                                                Keramik: Somrigt blått och vitt – FORMBRÖD
 
Vad skall vi då hitta på idag? Inget är säkert men förmodligen blir det en tur bort till Rävlanda där det skall vara lite marknad idag med veteranbilar. Nu handlade vi förra veckan så den här veckan skall vi nog inte ha något men det kan vara kul att titta på bilarna. Till middag har jag tänkt mig sill och potatis i det fina vädret men det är inte hugget i sten, det kan lika gärna bli pannkakor, det var därför jag köpte mjölk igår.
 
                                                  Sill och potatis - Kalorisnål Fisk Bröd Lunch Middag - Matdagboken
 
Ja det var vad jag hade idag. Nu återstår bara att önska dig en fin dag och var rädd om dig och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
                 Kissing couple cartoon | Bear couple cartoon kissing — Stock Vector ...
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela