brittensvardag.blogg.se

Sådär ja

Publicerad 2024-05-31 08:13:04 i Allmänt,

                               Krama solen och molnet vektor illustrationer. Illustration av tecknad ...
 
Min gamla vän och klasskamrat i grundskolan är gratulerad på sin sextiosjätte födelsedag med ett meddelande på messenger. För säkerhets skull gratulerade jag på facebook också. Men jag tror inte att hon är så glad i sociala medier så hon kanske inte läser. Men gratulerat har jag gjort i alla fall. 
 
                                 Vittensten: Grattis på Födelsedagen Therese!
 
Ja sådär börjar dagen hos mig, fast, jag tog en promenad allra först efter att jag klätt på mig. Det är inte så värst varmt men solen skiner i alla fall just nu. Meteorologen säger att det skall bli regnskurar i eftermiddag men det är då det. Det bekymrar jag mig inte om nu. 
 
                                   Kan vara en bild av biff
 
Vad skall vi hitta på idag då? Tja vi får nog åka ut en sväng för jag måste köpa potatis, lök, morötter och blomkål. Jag skall se om jag kan få Maken att åka mot Kållered eller Mölndal idag för att se något annat. Till middag blir det rester, jag äter upp sjömansbiffen och Maken får sin blodpudding med några skivor falukorv och lingon det tycker han är gott. 
 
                                      Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
Vad gjorde vi då igår. Vi satt här och läste och löste lite korsord när jag fick för mig att gå ner i tvättstugan och stryka det som fanns där. Det var inte så mycket men likväl hängde det ivägen när man måste hänga tvätt inomhus för att det regnar. Sedan fixade jag lite middag, pannbiff med stekt lök, morötter och potatis blev det. Men det var nog mycket nötfärs i den där blandfärsen för de höll knappt ihop när jag stekte.Efter middagen diskade Maken och jag torkade men som vanligt bara kastruller och stekfat och stora bunkar så är skrymmande i diskstället. Resten av kvällen ägnades åt böcker och TV. Det var inte så mycket att se men jag hade några program jag spelat in. När jag sett dem satte jag mig till och läste igen. Vad gjorde man utan böcker? Jag bara undrar. 
 
                                                 Läste Den Kloka Ugglan För Den Gulliga Tecknade Filmen En Bok Vektor ...
 
Ja det var vad jag hade idag. Elen är hyfsad billig i elområde 1-3 runt 20 öre för en kilowattimma. Men ni i elområde 4 får betala bortåt en krona. Jag undrar hur de som bestämmer elpriset motiverar det? 
Var nu rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
           دب يأكل العسل دب يأكل العسل حيوان الدب PNG صورة للتحميل مجانا
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela