brittensvardag.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2019-04-24 07:41:46 i Allmänt,

Och redan har det gått fyra månader sedan det var julafton. Tänk vad tiden går. Nyss var det påskafton och innan vi vet ordet av så har det gått en vecka sedan dess. Ja  jösses!
 
Idag är det lite molnigt men jag tror bestämt att det varit den varmaste natten på den här sidan jul. Hela tio grader. Har man tur kanske det kan bli ett par droppar regn också. Om inte annat har meteorologen halvt om halvt lovat regn på lördag. Om det blir så får vi se men nu behövs det. Det är så torrt att jord och säd virvlar bort när en vindby tar tag i det.
 
Igår fick vi i alla fall köpt ett nytt bord till altanen. Kanske inte det snyggaste och bästa men det får duga ett år eller två.
Idag skall vi fortsatta köporgien, idag skall jag förhoppningsvis få tag på en ny dator för jösses vad pilligt det är att skriva på mobilen. Fast en fördel har det, jag slipper skriva ut alla ord, det räcker att skriva en eller två bokstäver så föreslår mobilen ett par ord och som regel passar något av dem.
 
Till middag idag får det bli korv Stroganoff med ris för det finns inte en endste liten potatis att uppbringa i det här huset. Men det fixar sig till i morgon för vi handlar nog på vägen hem skulle jag tro.
 
Nu återstår bara att önska er en fin dag och kväll ooch kanske blir det bilder igen i morgondagens skriverier.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela