brittensvardag.blogg.se

Ännu en dag med sol kanske?

Publicerad 2022-10-20 08:37:54 i Allmänt,

Så verkar det i alla fall. Fast i horisonten ligger moln och lurar. Moln som skiftar i rosa/violett. Från väster kommer det nya moln försiktigt inseglande. Der är nästan helt vindstilla. Därtill är det bara två plusgrader men här inne är det varmt och gott. Kissekatterna ville gå ut såklart men blev nog lite chockade när de mötte den lågt tempererade luften. Både Missan och Tusse tog sig ner för trappan i alla fall medan Sessan vände åter in fortare än kvickt. Men så fort Tusse hade gjort det han behövde så kom han tillbaka in. Han kröp upp i fönstret och lade sig på fårskinnet. Alldeles nedanför ligger Missan, fortfarande på utsidan men hon har en fantastisk tjock päls som säkert värmer en hel del men hon ser ut att frysa om tassarna så hon kommer nog snart in igen.
 
                            Visa källbilden
 
Idag är det meningen att vi skall åka bort till Kinna och hjälpa Dottern få på sina vinterdäck på sin bil men vi får se hur det blir med det för i morse kunde hon inte starta bilen men hade tur att pojkvännen kom i detsamma och skjutsade henne ner till resecentrum så hon kunde ta bussen till jobbet. Så det blir kanske inget däckbyte i alla fall utan vi får jaga efter ett nytt batteri till bilen istället. Men startar bilen då kanske vi hinner byta däck också. Det beror på hur fort allt går. Men merjobb blir det. Men lite tur var det ju att vi bestämt det där med däckbytet idag nu när bilen inte startar för då fixar hennes pappa, Maken, till det också. När vi ändå är därborta skall vi passa på att slinka in i affären och köpa lite mer mjölk. Vi hade trott att det skulle klara sig till lördag men så stuvade jag ju rotsaker häromdagen och då gick det åt mer mjölk än vanligt. Därtill funderar jag på att steka pannkakor i morgon för idag blir det ärtsoppa.
 
                                Visa källbilden
 
Ja så mycket mer hade jag nog inte idag men kanske blir det längre i morgon för då kan jag berätta hur det gick med Dotters bil om inte annat.
 
                                 Visa källbilden
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela