brittensvardag.blogg.se

Onsdag - de har lovat sol

Publicerad 2024-07-03 07:46:36 i Allmänt,

                                           🌥️ Sol Bakom Stort Moln Emoji on Apple iOS 14.2
 
Men det ser illa ut. Eller illa är väl fel uttryck men jag fann inget annat just nu. Det är en slöja av vitt över hela himlen. Vitt och vitt föresten, ljusgrått kanske är en bättre beskrivning. Men förra veckan flög fågelungarna ut för allt vad deras små vingar höll. Så ute hör jag en massa fågelkvitter, det är härligt. Men det är så grönt att man nästan får ont i ögonen. Blommor har vi inga satt, jo i urnorna utanför ytterdörren och de är ganska fina men i trädgården är det tomt. Ja det var också en sanning med definition, jag har inte satt några blommor och inte Maken heller så det som blommar växer vilt. Det är främst Digitalis och olika gräs, men också smörblommor och så de ynkligt små ogräsblommorna som så gärna sprider sina frön. Snart går också jordärtskockorna i blom har jag sett och gräslöken börjar blomma men det har jag satt. Mejramen blommar också och det är en riktig fjärilsblomma. Mejramen har jag också satt men den sprider sig så villigt så, så där jag satte den finns inget men nästan överallt annars. Men det är väldigt fin färg på blommorna så de får blomma och sprida sina frö.
 
                                            Pantertantens passioner: Fel perenn
 
Vad gjorde vi då igår? Ja vi åkte ut en sväng i alla fall. Vi hamnade i Skene och Kinna. Vi var borta hos Dottern med en laddkabel till hennes dator. Hon frågade efter eltejp men det kändes tryggare med en elkabel som var hel. Sedan var vi inne på Lidl också. Det blev ingen blomkål där heller för den var lika dyr där. Men jag köpte te, Maken plockade i lite hasselnötsfyllda croisanter och frusna pizzor, så dem tog vi till middag igår. Det var jättegott! Sedan köpte jag lite yogurt också. Var ju tvungen att testa de där "Gårdsgoda" eller vad de heter. Jodå, jag plockade också ner en sorts kakor, som små smördegsgifflar med äpple i. En sådan har jag räknat ut ger 50 kalorier och 3 gram kolhydrater och någon gång i veckan kan man ju få synda.
 
                                           Små enkla äppelpajer - Middagsbordet
 
Vi får väl se om vi äter fisk och potatismos idag istället men idag skall vi åka ner och kolla in det nya IKEA så man vet inte, det beror när Maken vaknar och när vi kommer iväg. Maken sade något om köttbullar så vi får se vad det blir. Det är ju onsdag och det brukar vara en färsdag i det här huset. Jag vill nog inte ha köttbullar men kanske har de en sallad eller så till mig i så fall. Vi skall inget köpa på IKEA för vi behöver inget vad jag vet men kanske köper jag en blomma av något slag. 
 
                                                Brudorkidé Wild White » BLOMSTERJOUREN.se
 
Ja det var vad jag hade idag. Nu får ni vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
             Den Lyckliga Tecknade Filmen Behandla Som Ett Barn Krypande Vektor ...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela