brittensvardag.blogg.se

Så var det lördag igen

Publicerad 2024-07-06 08:33:19 i Allmänt,

                                           Tecknad filmmoln och sol vektor illustrationer. Illustration av vektor ...
 
Jag är lite sen idag med men jag var ju bara tvungen att läsa ut boken så jag fick veta vem som gick runt som ung och tog död på folk och fortsatte med det i vuxen ålder också. Det mest fascinerande är att ingen reagerade på att de blev mördade förrän en kvinnlig polis reagerade för att hon själv varit med och byggt muren på stranden och varit där och säkrat de så att den inte skulle rasa ner på stranden. Ja hon var inte ensam utan hennes sambo hade också varit med. 
 
                                       Zeitung - Newspaper By Abonaut | Media & Culture Cartoon | TOONPOOL
 
Hur som helst nu är boken slut och jag ångrar lite att jag hade så bråttom att läsa ut den för nu har jag inget kvar av den. Så jag får helt enkelt välja en ny bok och hoppas på att den också är bra. När mina böcker är slut får jag gå till biblioteket och låna men det är inte lika roligt för då kan man inte välja vad man är sugen på för stunden och sedan skall man ha omaket att åka och lämna tillbaka dem därtill. Men det är bra att det finns för annars hade man missat några pärlor, några nya författare och nya genreer. 
 
                                   Sök, låna och lämna böcker i flera kommuner! - Startsida
 
Vad gjorde vi då igår? Jo vi åkte och handlade lite. Första vändan handlade vi åt Lilla Mamma och så åkte vi dit med det. Vi fick god fika med stekt ägg och korv till makan och så spelade vi lite kort. På vägen hem åkte vi in och gjorde våra inköp så nu klarar vi oss fram till slutet på nästa vecka eller sådär.
 
                                            Gratis illustration: Kundvagn, Shopping, Kromstål, Inköp - Gratis bild ...
 
 
Men nu tycker jag att det regnat färdigt, ge dem som gick på semester runt midsommar en eller ett par fina veckor, ge dem som gick igår ett par fina veckor så de får njuta. Men just nu går folk på semester mest hela tiden så ge alla lite fint väder med i alla fall delvis sol och inte allt för blåsigt väder utan att de som seglar kan gå för fulla segel utan att behöva jobba ihjäl sig med att reva segel och gå för motor, Så de som sitter i sina husvagnar och husbilar kan sitta utanför och njuta av lite gott väder. Det går kanske bra ett par dagar att sitta inne men inte hela tiden. De som har husbilar kan ju i och för sig åka iväg till ställen där solen skall skina men det blir ett jäkla kuskande om man tittar på väderkartan.
 
                                              Väderkartor – Ugglans Fysik
 
Vad sjutton skall jag ha till middag idag då? Jag har inte en aning. Jag får nog rota djupt i frysarna för att hitta något som retar smaklökarna. I går tog vi varsin färdig portion. Det var smakligt men förmodligen bara tomma kalorier för jag blev snart hungrig igen. Det där är värdelöst. Nej tacka vet jag vanlig husmanskost med lite grönsaker till det står man sig länge på. Vet jag inte vad jag skall ha så funkar alltid fisk så kanske skall jag ta fram lite torskfilé idag? Jag får se vad jag hittar.
 
                                      Torsk - Naturporten
 
Elen är billig i alla fall. Cirka sju öre per kilowattimma i hela landet. Den går upp till runt 20 öre efter klockn nio i kväll men det är också överkomligt tycker jag. 
 
Ja det var vad jag hade idag. Det blir lite tunnt när vi inget gör och inget har planerat. Men håller det upp idag går vi kanske ut och tar ner lite små lövträd och grova grangrenar så vi får in luft på marken igen. Naturen tar tillbaka så fort man vänder ryggen till och nu ser man verkligen hur tätt det är. Eller kanske sågar vi upp det vi tog bort för ett par veckor sedan. Men vi var för snåla man kan ta mycket mer. Men fruktträden får vara tills vi skördat det som blir på dem. Men sedan skall vi ta ner dem till mer hanterliga nivåer. 
 
                                               Beskärning av träd | Trädakuten
 
Var nu rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
              Deux ours en peluche mignons amoureux — Image vectorielle yavi © #63781199
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela