brittensvardag.blogg.se

Fortsatt trevlig midsommar

Publicerad 2024-06-22 09:13:57 i Allmänt,

                                     Regnmoln — Stock vektor #66582381 — Depositphotos
 
Tänk vilken fantastiskt fin dag vi fick igår. Sol och varmt, precis lagom varmt därtill. Lilla Mamma kom och förgyllde vår midsommarafton. Det var ju tur att jag gjort en liten smörgåstårta och en jordgubbstårta därtill. Vi hann med ett par vändor kort när vi ändå höll på. Men vi satt ute i stort sett hela dagen från 11.30 till 19.30 så vi tog tillvara på dagen. Men nu får man ta nya tag med grönsakerna för inte kom jag upp i några 800 gram igår. Nu är ju inte det något måste men idag blir det nog nödvändigt för att kompensera smörgåstårtan och gräddtårtan.
 
                                Kan vara en bild av räka och rökt lax
 
Vad händer idag då? Inte ett dugg. Regnar gör det och min termometer visar bara på lite drygt tio grader. Rent och städat är det, men lite mat eller rättare sagt middag får jag nog fixa. Maken sade att han ville ha spagetti och köttfärssås men pasta när man ätit det där godsakerna igår känns inte som ett alternativ tycker jag. Jag får se vad jag har i frysen, men, det tar jag när jag är klar med datorn och bloggen.
 
                                     Spagetti med köttfärssås – enkelt grundrecept | Land
 
Det var väldigt vad trögt det var att skriva idag. Men jag har en liten uppmaning, håll i den här dagen och njut så mycket som möjligt av ljuset för nu har det vänt. Det handlar bara om en minut i tre dagar framåt men sedan är blir det två och tre och rätt som det är har vi natt redan kl 16.00.
 
                                       Natt
 
Men elen är skapligt billig, bara cirka 30 öre i genomsnitt. Skall du göra något elkrävande så gör det mellan 11.00 och 15.00 för då är priset nära noll. Övrig tid är priset runt 40 öre. 
 
                                               26 Tecknade djur idéer | djur, djur konst, tecknade figurer
 
Ja det var vad jag hade idag. Lite tunt men så är det ibland. Just nu är det uppehåll så jag tror jag skall ta en kort promenad bort till brevlådorna, kanske en bit till, det beror på vädret. Sedan blir det frukost och då måste jag fylla på temuggen också för den första är redan tom.  Ha nu en bra dag och var rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz.
Två Tecknade Björnar Som Sitter Och Leker. Stock Illustrationer ...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela