brittensvardag.blogg.se

Så var vi framme

Publicerad 2024-06-28 08:37:13 i Allmänt,

                                             Illustrerad Symbol För Regnmoln Stock Illustrationer - Illustration av ...
 
I alla fall vid sista vardagen den här veckan. Torsdagen bara försvann. Men på morgonkvisten (igår) hade jag en skön stund med fötterna i blöt medan jag fortsatte att läsa en bok Maken sade var bra, jag tycker den är lite trög men den blir kanske bättre, jag har bara kommit halvvägs. Jag är nog egentligen en lat läsare för jag tycker inte om tröga böcker med en förskräckligt massa namn i. Speciellt inte namn man inte är van vid. De heter Nicoletti, Bicatoni och Hochnamara som exempel. Har de då lite konstiga förnamn också då hakar man upp sig. Men läsa färdigt skall jag för intrigen är bra. 
 
                                               Barnen läsa böcker tillsammans — Stock Vektor © blueringmedia #99315078
 
Jag lagade middag också och Maken diskade efter maten. Vi åt stekt vittling med kokt färsk potatis och lite sallad. Mycket mer orkade man inte i värmen. Här gick termometern upp till 31,6 grader på eftermiddagen. Det är absolut för varmt. Men vid tretiden i natt kom lite regn och det har vi fått i några korta skurar sedan dess men nu verkar det klarna upp igen och någon åska har vi inte märkt av.
 
                                               Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
Men lite promenader hann jag med på förmiddagen och senare på kvällen så lite drygt 13.000 steg blev det och då gjorde det väl kanske inget att jag unnade mig en skorpa till kaffet också. Kanske behövde jag de kolhydraterna för att orka gå. Men man drack ju också så mycket men hade inte alls samma utgifter men det kanske ångade av kroppen. Just nu har jag i alla fall en mugg med underbart gott jordgubbste bredvid mig.
 
                                            Mormors Jordgubbste | No. 120 - Frukt Te - Salwator.se
 
Vad vi hittar på idag vet jag inte riktigt. Vi skall i alla fall åka ner till Landvetter för jag vill ha mer jordgubbar och mer färsk potatis och kanske en vattenmelon till. Vi skall också åka till Postnords teriminal i Åstebo och gnälla för att de inte körde ut paketet vi beställt. De påstod att ingen varit hemma och tagit emot försändelsen men det är lögn för vi har varit hemma varenda dag de senaste veckorna när posten varit här. De ville nog inte köra ut paketet, det väger 30 kg. Det var likadant förra sommaren så det är nog så att sommarvikarierna är för bekväma. Förmannen jag talade med sade att de kör ju ut paket på upp till ett ton så 30 kg skulle inte vara något. Vi skall åka upp och se om paketet är kvar i alla fall.
 
                                               Duden | Paket | Rechtschreibung, Bedeutung, Definition, Herkunft
 
Ja det var väl vad jag hade idag. Nu får ni vara rädda om er och varandra så ses vi här i morgon igen om ni vill och kan.
 
Kramiz
                Vliegend Lieveheersbeestje vector illustratie. Illustration of ...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela