brittensvardag.blogg.se

Söndag morgon

Publicerad 2024-06-30 07:28:31 i Allmänt,

                                        Köp KG Design Underlägg Moln Blå | Jollyroom
 
Klockan är bara strax före sex när jag slår upp mina blå. Varför det? Hm något trycker på så det är bara att gå upp. När jag kommer upp kommer Tusse farandes och jamar alldeles översiggivet så jag får öppna altandörren så att han också får komma ut och göra det han skall. Ja han var inne tidigt igår så det förvånar mig inte om han behövde ut nu. Men det hade varit gott att ligga kvar, kanske läsa lite eller så. Men jag har det inte dåligt nu heller med en stor mugg te vid sidan som smakar ananas och grapefrukt och kanske något annat också. Strunt samma, gott är det.
 
                                          Höganäs koppar & muggar du kan köpa online | Glas och porslin
 
Atjoo! Det nös jag på. Nej jag är inte alls förkyld, jag nyser ett par tre gånger varje morgon för att rensa näsan och smörja upp densamma. Sån e ja!
 
Idag är himlen grå, ljusgrå och jag kan inte med bästa vilja i välden säga att jag ser något blått. Men det skulle vara skyfallslika regn men det har jag hört förut och det har knappt gett mer än en millimeter. Så jag vet faktiskt inte om jag litar på meteorologen idag heller.
 
                                           5 km i ösregn och Kilenegården! | Löpning för vanligt folk
 
Vad gjorde vi då igår? Tja den som gjorde mest nytta var Maken. Han var ute och klippte gräset, han var sugen att testa sin nya trimmer, en batteridriven RYOBI. Han var nöjd, tyckte det var både roligt och lätt att använda. Därtill diskade han efter maten. Ja, jo, jag torkade de stora sakerna som stekpannor, kastruller och bunkar. Följaktligen så lagade jag bara middag. Det blev spagetti och köttfärssås. Det var så gott och jag åt som om jag inte hade sett mat på länge. Så gott det var med pasta. Men jag gick väl upp ett kilo på köpet men det må vara hänt det får vi ta hand om sedan. 
 
                                           Kan vara en bild av pasta
 
Idag blir det kotletter med färskpotatisoch sallad, såklart. Kanske kan jag få till lite stekt svamp också eller en hyfsad svampsås. Godast tycker jag kotletter är med nygjort potatismos och mustig rödkål men det går ju inte på färskpotatis. Så det får bli som jag sade först. Inget har vi planerat idag heller så det får bli en långpromenad i dag också. Igår blev det 13000 steg till sist. Jag som har som mål att bara gå 10000. Idag har det bara blivit en kortis bort till brevlådorna och tillbaka. Jag skulle ju skriva här. 
 
                                           Marinerade kotletter | Köket.se
 
Ja det var väl vad jag hade idag. Det var tunt men gör man inget har jag inget att skriva om men sådan är min vardag. Nu är det dags att fylla på temuggen också. Den här gången får det bli skogsbär. Å så måste jag stänga av radion för nu startar världens absolut sämsta program, "Fatta Familjen". Jag har liksom inte fattat detta program som är så sorgligt så det finns inte, bara en massa problem, problem och ännu fler problem. En söndagsmorgon tycker jag skall ägnas åt måbra-program som retromusik, det är min melodi.
 
                                             Retro Music Wallpaper (70+ pictures)
 
Nu får ni vara rädda om er och varandra så ses vi kanske här i morgon igen om ni vill och kan. 
 
Kramiz
               Monkeys Drawing Dancing Clipart Vector, Drawing Clipart, Dancing ...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela